Saar

Saar

Ik heb ondertussen duizenden foto’s van Saar verzameld (door het crashen van een harde schijf er ook een groot aantal kwijt geraakt), maar er zijn altijd van die foto’s die je blijft terugkijken.

IJsje

Wij zijn erg voorzichtig met het eten wat we Saar geven, want van pup af aan is ze al erg gevoelig op haar darmen (niet alleen daar jammer genoeg.) Het is dan ook uitzonderlijk dat ze hier aan een ijsje lebbert. Normaal zie je honden wel een gewoon ijsje eten, maar dat is voor haar echt geen doen.

Warm

Het was dan ook een uitzonderlijke 30 juni in 2009. We zaten op de camping en het was 34 graden. Het was heel de week warm en dat hakt er toch in. Besloten om maar een ijsje te halen om wat af te koelen. Saar, die normaal geen enkele interesse in dit soort dingen heeft, kwam langzaam en nieuwsgierig de kant van het ijsje op. Voorzichtig met haar neus er tegenaan, schrikt terug van de kou, maar komt voor een tweede poging. Heel voorzichtig haalt ze haar tong er langs en toen was het hek van de dam natuurlijk. Of het de zoete smaak was of de kou, het bleek een heerlijk tussendoortje !

2 thoughts on “Saar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *