Joey

Joey

Mijn neef Joe begint een echte vent te worden (zo af en toe) en dat mag ook wel als je richting de 17 jaar gaat natuurlijk.

Eigen wereld

Vanaf jongs af aan leeft hij voor een groot deel vooral in zijn eigen wereld. Bij hem is dan ook op jonge leeftijd PDD-NOS vastgesteld, dat wil zeggen dat hij een soort autisme heeft maar niet genoeg om ook onder die noemer te vallen. Hij heeft dan ook een gebruiksaanwijzing die wat dikker is dan bij andere mensen. Geen enkel probleem als je deze gelezen hebt, want dan kan je aan zijn ogen zien in welke gemoedstoestand hij zich bevind. Hoewel hij naarmate hij ouder wordt steeds minder in deze wereld te vinden is, zijn er toch momenten waarop je gelijk kan zien dat hij even niet meer onder de mensen is.

Foto

Deze foto geeft dan naar mijn bescheiden mening perfect dat moment weer. We zijn met zijn allen bij elkaar, maar toch is er dan een flits waarin hij even vertrokken is en zich helemaal afsluit voor de rest. Hij lijkt dan ook ineens een stuk volwassener. Niet alleen ben ik trots op de foto, vooral ben ik ook trots op wat een goeie gozer mijn neef is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *