Tom

Saar

Na het overlijden van Saar hebben we getwijfeld waar we goed aan zouden doen. We wilde niet te snel een nieuwe Labrador in huis, maar het enorme gemis en de stilte die hiermee gepaard ging heeft ons er toch doen besluiten om te kijken of we bij een fokker op een wachtlijst konden komen.

of Cindy’s Rocks

Bij het zien de website van of Cindy’s Rocks en het bericht dat ze in April een nestje zouden verwachten hebben we gebeld of er nog een plek was op de wachtlijst en we eventueel in aanmerking konden komen voor een reutje. Hilda en Wubbo waren zo vriendelijk om na een goed gesprek en een mailtje om ons op de wachtlijst te  zetten en dan begint het lange wachten of er reutjes bij zijn en of we in aanmerking komen. Op 14 April een telefoontje van Hilda, de 13e waren er 5 teefjes en 2 reutjes geboren en of wij nog een reutje wilde hebben……… nou dat wilde wij wel :):):).

Vakantie

Voor onze vakantie , want ja die was al geboekt, kregen we de mogelijkheid om alvast kennis te maken met Demi (de moeder) en haar 7 puppy’s. Het was wel iets te vroeg, maar gelukkig mochten we ze toch even bewonderen en we gingen dan ook opgetogen en helemaal verliefd naar huis. Bij terugkomst van onze vakantie zijn we vanaf de boot bij IJmuiden gelijk doorgaan naar Gasselternijveenschemond.

Even voorstellen , TOM

Wij kregen te horen welke van de twee boys voor ons zou worden en het is de stoere man met het licht blauwe bandje geworden. Lekker de tijd gekregen om met Tom alleen te kroelen en natuurlijk ook met de andere man en de 5 lieftallige dames. Ook van zijn broer en al zijn zusjes heb ik genoeg foto’s gemaakt, maar deze keer wil ik alleen even Tom in de schijnwerpers zetten zoals wij hem op 18 mei mochten knuffelen.

 

Posted in Tom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *