18 Mei : 12e Etappe (Slotklim)

De Planning :      

Aantal km’s :  994 km    Reistijd:  23 uur 33 min

Na een lange reis aan boord met diner en ontbijt maken we ons op voor de laatset rit (maar dan rechts rijden). Eerst laten we ons lekker begraven onder een stapel puppy’s van 5 weken oud waarna we de weg huiswaarts in zullen zetten en hopelijk aan het eind van de middag moe maar voldoen de Rondolaan opdraaien.

Wat is er werkelijk gebeurd :

Precies zoals de planning aan gaf, 12:15 waren we in Gasseltenijveenschemond om daar de puppy’s weer te zien en daar kregen we te horen welke van de twee reutjes onze Tom is , en mag ik u voorstellen :

TOM MISSAAR

We zouden niet lang blijven, maar ja we hebben ze bijna drie weken niet gezien dus dan wil je wel ff kroelen ook en spelen en met de andere knuffelen en spelen en nog even kijken en een foto maken en weer knuffelen en kroelen en………. nou jullie begrijpen het wel denk ik. Om 15:20 toch maar richting huis , volop in de file en de tafel die we om 18:00 uur geboekt hadden bij Tapasbar “Los Hermsos Gradiosos” werd verplaatst naar na 19:00 uur. Dit mocht de pret niet drukken en na een heerlijke maaltijd, een super “vega” dessert en lange verhalen van onze kant, starten we de auto voor de laatste keer.

SU & TOM MISSAAR

Bij aankomst bij het B&B aan de Sirrahstraat blijkt deze versierd met bloemen wat een leuke verassing is, maar is er niemand aan de receptie, moeten we zelf de bagage sjouwen en de koffie zelf zetten. Ik zou zeggen geen aanrader, ware het niet dat de wifi er wel goed verzorgd is, dat is dan een plus puntje.

Wij hebben werkelijk een fantastische reis beleefd , hebben talloze onvergetelijke herinneringen meegenomen en hopen dat degene die onze reis hebben meegelezen daar ook een beetje van genoten hebben. Wij zijn wel voorlopig klaar met dit soort reizen, want we gaan ons vanaf nu op geheel iets anders concentreren :

Tom , here we come (dat rijmt trouwens)