Zeelandbrug

Zeelandbrug

De Zeelandbrug is een locatie waar iedereen met een fototoestel wel eens naar toe geweest is als ik de foto’s op internet bekijk. Veelal doet men zijn uiterste best om de mooiste van die foto’s zelf na te maken en toe te voegen aan zijn eigen collectie. Dus ik dacht waarom doe ik dat ook niet eens.

Saar

Sinds dat wij onze labrador Saar 5 1/2 week terug hebben moeten laten inslapen heb ik niet de inspiratie of het enthousiasme om er op uit te gaan om eens rond te kijken wat er allemaal op de gevoelige plaat kan worden vastgelegd. Ik mis mijn meisje en “muze” nog elke minuut van de dag en zonder haar is er voor mij nog geen enkele reden om naar buiten te gaan (met of zonder camera.) Ik heb mezelf dan vandaag ook maar gedwongen om weer eens vroeg op pad te gaan en deze brug leek me dan ook de juiste locatie om hernieuwde inspiratie te vinden.

Alleen

Om 6:15 was ik nog alleen, maar toen het moment naderde dat de zon zijn gezicht zou laten zien, verscheen er een Belgische enthousiasteling bij de brug en twee tellen erna nog één. Schijnbaar zijn er meer mensen op zoek naar het juiste gevoel. Een aantal foto’s gemaakt, maar eigenlijk maar 1 die ik het delen waard vind, dus bij deze.

2 thoughts on “Zeelandbrug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *