Sirrah
Fotografie

Robert Frank
“Wanneer mensen naar mijn foto's kijken, wil ik dat ze hetzelfde voelen als wanneer ze een regel uit een gedicht twee keer willen lezen”
Sprekende
Beelden
Gevoel
Fotograferen doet nagenoeg iedereen, wij zijn daar geen uitzondering op. Wij hebben ook de drang om dingen vast te leggen en prachtige momenten te bewaren . Alleen doen we het misschien wat vaker en gaat het ons vooral om het overbrengen van het gevoel wat wij op dat moment ervaren. Het naleven van de geldende compositie regels is voor ons van minder belang !
Voorbeelden
Harige
Modellen
Voorkeur
Alle drie de fotografen hebben een voorliefde voor harige modellen. Dat is niet zo zeer omdat we een hekel hebben aan geschoren modellen, maar het is gewoon een stuk natuurlijker. Dat ze deze modellen ook in huis hebben genomen geeft wel aan hoe ver hun liefde gaat ! Toevallig zijn het allemaal mannen en ze luisteren naar namen als Nozzy, Bosse & Tom !
Voorbeelden

Team
Sirrah

Hedi de Zanger
Kate Hermsen
Cyril Missaar
Hedi
"No Filter"
Hedi is de IPhone fotograaf binnen het team. Hoewel zij wel degelijk beschikt over een DSLR , maakt zij haar kunst vooral met het appeltje.
Portfolio Hedi
Kate
"Serious!?"
Kate is de "up and coming" fotograaf en zij heeft alles in zich om de weg van een succesvolle influencer te gaan bewandelen.
Portfolio Kate
Cyril
"Sirrah"
Cyril heeft nogal last van GAS , niet dat hij wat winderig is , maar hij lijdt zoals zoveel mensen die fotograaf willen zijn aan Gear Acquisition Syndrome !
Portfolio Cyril