Band of Brothers

Band of Brothers

Band of Brothers volgt het verhaal van 2 labradors , broers , die na 7 weken van elkaar gescheiden werden, maar waarvan de eigenaren er alles aan doen om elkaar toch zoveel mogelijk te zien. Aangezien de één gestationeerd is in Rotterdam en de ander in Loosdrecht is het logisch dat ze elkaar niet elke dag meer zien.

Graag had ik de titel van dit feuilleton wat aangepast, maar het lijkt er tot dusver op dat de 5 zussen (en dan eigenlijk hun nieuwe baasjes) van deze twee knappe en stoere kerels niet dezelfde behoefte hebben dus daarom zullen ze voorlopig geen rol spelen in dit hopelijk prachtige epos, maar misschien in de toekomst….. Ook is de kans erg klein dat er een aflevering komt waarin vader en zoons elkaar huilend van geluk in de poten vallen. Daarentegen zal zeker hun moeder Demi en hun tantes Zoë en Luna een meer dan grote bijrol krijgen en ook regelmatig hun vacht bij ons uitschudden en de foto’s opleuken met hun prachtige snoetjes.

 

Afleveringen

Natuurlijk zou het fantastisch zijn, maar we kunnen niet elke week een nieuwe aflevering van hun verwachten. De baasjes moeten ook nog geld verdienen om die hongerige magen te vullen van deze twee jonge soldaten in opleiding. Dus het kan zomaar zijn dat het eerste seizoen maar uit een paar afleveringen bestaat. Aangezien Bosse en Tom ook regelmatig met avonturen op Facebook en Instagram te volgen zijn, kan het best eens voorkomen dat er een aflevering komt waar maar één van de twee heren centraal staat, maar dat wil niet zeggen dat we niet denken aan de ander.

 

Biografie

Blijf ons verhaal vooral volgen , op de komende pagina’s zullen beide knapen aan u voorgesteld worden en ik hoop dan ook dat we het voor alle lezers interessant genoeg kunnen houden , voor onszelf zal dat begrijpelijk geen enkel probleem zijn. De pagina’s komen eraan , de eerste aflevering is ook al opgenomen , alleen laat het verhaal nog even op zich wachten. Wij melden ons zo snel mogelijk !